TOP termékek

GENESIS OXID 450 RGB 15.6" Laptop hutopad ventilátor, RGB világítás, USB, fekete

GENESIS OXID 450 RGB 15.6" Laptop hutopad ventilátor, RGB világítás, ...
GENESIS OXID 450 RGB 15.6" Laptop hutopad ventilátor, RGB világítás, USB, fekete
Raktáron :  17 db
13 253 Ft
Részletek
ÖT LAPÁT
Az Oxid 450 RGB stabil és hatékony hutorendszerrel van felszerelve, amely négy kisebb ventilátorra támaszkodik, amelyek meleg levegot szívnak ki a laptopjából, és egy nagy ventilátor, amely huvös levegot szolgáltat. A ventilátorok elrendezése kiváló és hatékony hutést biztosít, és egy további kétfokozatú sebességszabályozás lehetové teszi. Növeli a hutést a legforróbb játék közben.

HATÉKONY RGB VILÁGÍTÁS
Ez az egyik legjobban kinézo hutobetét a piacon. A hatékony RGB háttérvilágításnak köszönhetoen biztos lehet benne, hogy az Oxid 450 diverzifikálja a játékállomást és egyedi karaktert kölcsönöz a munkahelyének.

ERGONÓMIAI KÉNYELEM
Az Oxid 450 RGB öt dolésszöget kínál, ennek köszönhetoen beállíthatja az állványt az Ön igényei szerint, garantálva a kényelmet és a nagyszeru érzést játék közben. Az állvány gumilábakkal rendelkezik, hogy megakadályozzák a pad átcsúszását a talajon.

A TELEFONJA MINDIG KÉZNÉL VAN
Ezenkívül a Genesis Oxid 450 RGB eltávolítható telefontartóval van felszerelve, amely az állvány jobb vagy bal oldalára szerelheto, növelve az állvány funkcionalitását.

BEÉPÍTETT USB-HUB
A Genesis Oxid 450 RGB állványt két USB porttal látták el, amelyek jelentosen növelik annak funkcionalitását. Ennek köszönhetoen, miután csatlakoztatta az állványt a laptop USB-portjához, nem veszít egy portot sem.

FOKOZOTT HOELOSZTÁS
Az egyedi kiegészítok és az exkluzív dizájn mellett az állvány rendkívül hatékonyan huti le laptopját. Az elolap kiváló minoségu alumíniumból készült, amely emellett növeli a hoelvezetést.

ÉpítkezésBeépített USB elosztó, kiveheto telefon tartó
Csapágy típusaUjj
Súly890 g
Állítható dolésszög5 szint
Légáramlat70 - 70 CFM
Forgási sebesség1100 - 2400 / perc
Telepített ventilátorok4x60 mm, 1x140 mm
A telepített ventilátorok száma5.
AnyagPolipropilén, alumínium
Dedikált méret15,6 "
Zajszint56 dB
SzínFekete
TápegységUSB (5 V)
MegvilágításIgen
Magasság40 mm
Szélesség260 mm
Hossz360 mm

Cikkszám: NHG-1678
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NHG-1678