Árukereső

TOP termékek

Genesis Helium 600 Gamer 2.1 hangszóró (60W RMS), fekete

Genesis Helium 600 Gamer 2.1 hangszóró (60W RMS), fekete
Genesis Helium 600 Gamer 2.1 hangszóró (60W RMS), fekete
Raktáron :  6 db
38 091 Ft
Részletek
TÖKÉLETES HANG A JÁTÉKOSOKNAK
A jó hangzás még izgalmasabbá teheti az izgalmas játékot. Ezért olyan hangszórókat kell választania, amelyeket kizárólag játékra terveztek. A legjobb választás az erőteljes mélynyomóval rendelkező többcsatornás készülék, amely mind a mély basszust, mind a hang térbeli dimenzióját biztosítja. A hangerőszabályzó funkciók, a játékkonzolokhoz való csatlakozás képessége szintén jó. A Helium 600 2.1 Surround hangszórók a fentieket biztosítják.

VEZÉRLÉS
A készlet vezérelhető a mélynyomó oldalsó paneljén elhelyezett potenciométerrel, vagy egy praktikus távirányítóval, amely a hangerő-szabályozó tárcsán kívül fejhallgató mini-jack kimenettel és Smartphone (vagy tablet) mini-jack bemenettel rendelkezik. A távvezérlő 1,7 m-es kábellel csatlakozik a mélynyomóhoz, ezért kényelmesen elhelyezhető bárhol az asztalon.

HATALMAS HANGSZÓRÓK
A Helium 610 két magas színvonalú műholdas hangszóróval is rendelkezik, 15 RMS teljesítmény mellett, amelyek a mélysugárzóval kombinálva 60 W teljes RMS beállított teljesítményt adnak. A műholdas hangszórók kiváló minőségű hangot kínálnak a közepes és magas frekvenciák körében. Mindegyik hangszóró 3 hüvelyk átmérőjű membránokkal van felszerelve. A mágneses árnyékolás miatt a hangszórók nem zavarják a többi eszközt.

HATALMAS MÉLYNYOMÓ
A 30 W RMS mélynyomó elképesztő szintű alacsony frekvenciákat kínál. A jól átgondolt konstrukciónak, a 6,5 ??hüvelykes hangszórónak, a fából készült háznak és a hátulján található basszus-reflex rendszernek köszönhetően hangos és mély basszust kapunk. A mélysugárzó oldalfalán egy könnyen kezelhető vezérlőpanel található, mélység- és hangerő-szabályozó potenciométerrel.

KARBON ÉS FA
Először is, a hangszóróknak működőképeseknek és szuper hangminőséget garantálónak kell lenniük. A Genesisnél azonban nem feledkeztünk meg arról a tényről, hogy a játékeszközöket is jól kell bemutatni. A Helium 600 szett a naprakész tervezés és a stílusos klasszikus megjelenés kombinációja. A hangszórókat csillogó fekete szén-dioxid-hatás borítja, míg a mélysugárzó stílusos fa burkolattal és tervezőgyűrűvel rendelkezik.

Ezenkívül a hangszórókban található fémrudak nemcsak megvédik őket a sérülésektől, hanem személyes karaktert is adnak hozzájuk.


Hangrendszer: 2.1
Tápegység: Hálózati (230V)
Fejhallgató csatlakozó: igen
Hangero szabályozás: Panel, távirányító
Teljesítmény: 60 W
Szín: fekete-piros
Frekvenciaátvitel: 40-20.000 Hz
Vezetékes távirányító funkció: Hangeroszabályzó, 3,5mm mini jack bemenet (okostelefon), 3,5 mm-es mini jack kimenet (fejhallgató)

Cikkszám: NCS-0856
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NCS-0856