Árukereső

TOP termékek

Genesis Holm 200 Gamer asztal RGB világítással, fekete

Genesis Holm 200 Gamer asztal RGB világítással, fekete
Genesis Holm 200 Gamer asztal RGB világítással, fekete
Raktáron :  18 db
51 590 Ft
Részletek
LENYŰGÖZŐ TERVEZÉS
Hangsúlyozza egyediségét és a győztes karakterét a heves csaták lebonyolításának megfelelő helyével. Az íróasztal fekete színének és karbon kivitelének köszönhetően lenyűgöző és agresszív dizájnt kapott. Engedje meg magának, hogy korszerűsítse a belső teret, szokatlan játék aurát kapva, amelyet a látványos RGB világítás emel.

MODERN USB HUB
Mostantól az USB portok kéznél lesznek, közelebb hozzád, mint valaha. A 3 USB 3.0 porttal ellátott beépített hub lehetővé teszi perifériák csatlakoztatását, és egy speciális kábelbevezetésnek köszönhetően kényelmes és esztétikus a vezetékek megszervezése.

KÉNYELMES CSÉSZE TARTÓ
Kedvenc italod mindig kéznél van. A speciális pohár- vagy óntartó helyet takarít meg az íróasztalon, valamint gondoskodik a biztonságról. Többé nem kell aggódnia hirtelen mozdulatai és akaratlan lökése miatt, hogy bármit is kiborítson.

MESÉS RGB VILÁGÍTÁS
A játékasztal LED-es háttérvilágítással rendelkezik, többféle üzemmóddal és effektussal, amelyeket vezeték nélkül vezérelhet a mellékelt távirányítóval. Kapcsolja be rendes számítógépét megfelelő játékbeállítássá, amely pozitív vizuális élményt nyújt és egyedi hangulatot teremt minden helyiségben.


A FEJHALLGATÓ MINDIG A HELYÉN VAN
Egy speciális fejhallgató-tartó megszervezi a helyét, valamint növeli a fülhallgató biztonságát. Ne tegye őket többé székre vagy íróasztalra. Mostantól mindig ugyanazon a helyen lesznek, pontosan oda, ahová tartoznak.

KAPCSOLJA BE A VEZETÉST
A Genesis HOLM 200 gondoskodik az íróasztal alatti kábelezésről, amely most sokkal jobban szervezett lesz. Az asztallap alatt egy speciális polc található a hosszabbító kábelekhez és kábelekhez, hogy megszabaduljon a felesleges rendetlenségektől, élvezhesse a takaros és esztétikus játékteret.

SZILÁRD BEFEJEZÉS
A Genesis Holm 200 masszív lábakkal és szilárd felépítéssel rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást. Kiváló minőségű, tartós MDF-ből készült, védő karbon furnérral borított asztal optimális játékfelületet biztosít és kényelmes körülményeket teremt a hosszú küldetésekhez. Biztos lehet benne, hogy az asztal sok éven át szolgál majd kis kopás nélkül.


Szín: fekete
Funkciók: Hub USB
USB portok száma: 3
Megvilágítás: Igen
Anyag: MDF, acél
Felépítés: Szervező kábelek, pohártartó, fejhallgató tartó
USB verzió: 3.0, 3.1
Hossza: 113 cm
Szélesség: 60 cm
Magasság: 75 cm

Cikkszám: NDS-1606
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NDS-1606