Árukereső

TOP termékek

Genesis Hydrion 120 Gamer rendszerhűtő Led világítással, fekete-zöld

Genesis Hydrion 120 Gamer rendszerhűtő Led világítással, fekete-zöld
Genesis Hydrion 120 Gamer rendszerhűtő Led világítással, fekete-zöld
Raktáron :  62 db
2 292 Ft
Részletek
IDEÁLIS KIEGÉSZÍTŐK A PC-S JÁTÉKHOZ
A csendes, hatékony és figyelemfelkeltő ventilátor ideális kiegészítő minden játék PC-hez. A legújabb játékok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a gépekre, nagy terhelésnek vetik alá őket, és kegyesen elvárják, hogy a zavartalan hatékonyság zökkenőmentes játékélményt nyújtson. Gyakori, hogy sok PC-es esetben nem elegendő számú ventilátor van, vagy egyszerűen csak azzal az idővel, amikor a felhasználók a jobb légáramlás érdekében frissítik a hardvert. A megoldás - további ventilátor hozzáadása. Megtettük a vadonatúj Hydrion 120 termékcsaládunkkal, amely megfelel a magas elvárásoknak.

CSENDES ÉS HATÉKONY
Az első dolog, amit a felhasználók a ventilátor kiválasztásakor keresnek, a zaj ... vagy inkább annak hiánya. A Hydrion 120-at úgy tervezték, hogy csökkentse a légturbulenciát, amely munkája során a legtöbb zajt (kivéve magát a motort) okozza. Ennek köszönhetően a ventilátor zajának nem szabad meghaladnia a 20 dB-t, ami a finom suttogás szintje. A hallható zaj másik forrása a rezgés, amely elválaszthatatlan minden működő motorban. Annak megakadályozása érdekében, hogy elterjedjen az alvázon, a Hydrion 120 minden sarkában (mindkét oldalán) rezgéscsillapító párnákkal van felszerelve, amelyek érintkeznek az alvázzal. Az 1000 fordulat / perc az optimális ventilátorsebesség, amely 42,1 CFM légáramlást biztosít, de nem zavarja a felhasználót a túl gyors zajtól, amelyet egyébként a gyorsabban forgó kések okoznak.

VÁLASSZA KI A SZÍNÉT
A hatékonyság nemcsak a Hydrion 120 által kínált tulajdonság. A ventilátor vizuális oldalát sokak számára kifinomult módon finomítják - köszönhetően a 15 LED-es diódának, amelyek fényes és élénk megvilágítást biztosítanak.

Zajszint: 0 - 18,8 dB
Légáram: 0 - 42,1 CFM
Statikus nyomás: 1,21 inchH2O
Névleges feszültség: 12 VDC
Fordulatszám: 0 - 1000 ford / perc
Teljesítmény: 2,4 W
Magasság: 120 mm
Szélesség: 120 mm
Hossz: 25 mm
Háttérvilágítás: Igen
Csapágy típusa: Csúszócsapágy
Csatlakozók: 3-PIN, Molex
Élettartam: 30 000 óra

Cikkszám: NGF-1168
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NGF-1168