TOP termékek

Genesis Radium 100 Gamer mikrofon USB, fekete-piros

Genesis Radium 100 Gamer mikrofon USB, fekete-piros
Genesis Radium 100 Gamer mikrofon USB, fekete-piros
Raktáron :  37 db
8 590 Ft
Részletek
MIKROFON GAMEREKNEK
A mikrofon az online játékok fontos kiegészítője, amely csapatmunkát és jó kommunikációt igényel. Nem minden játék fejhallgató rendelkezik jó minőségű mikrofonnal, a játékosok gyakran választanak fejhallgatót anélkül, hogy figyelembe vennék a mikrofon paramétereit. A Genesis Radium 100 mikrofon minden alapvető igényt kielégít a játék, a hang és a videó felvétele terén. A kompakt méret, a némító gomb, az egyszerű beállítás és a jó specifikációk a fő előnyei.

KÉNYELMES HASZNÁLAT ÉS KÖNNYŰ BEÁLLÍTÁS
A Radium 100 mikrofon Plug & Play, ami azt jelenti, hogy nem igényel külön szoftver konfigurálását vagy telepítését. A rugalmas kar, a fejhallgató csatlakoztatásának képessége és a dedikált némító gomb teszi a Radium 100-ot jó megoldáshoz játékosok és streamerek számára egyaránt. A mikrofon USB-n keresztül csatlakozik, ami tovább növeli sokoldalú karakterét.

HATÉKONY ÉS KÖZPONTI
A mikrofonnak mindenirányú hangfelvételi jellemzője van, ami azt jelenti, hogy a hangokat minden irányból azonos érzékenységgel veszik fel. Ez sokkal könnyebbé teszi a mikrofon beállítását, mivel nem igényel pontos elhelyezést a szája előtt.

FUNKCIÓS ÉS TARTÓSSÁG
A hosszú, 1,5 m-es fekete és vörös zsinórral ellátott kábel és a hatékony LED-világítás karaktert kölcsönöz a mikrofonnak, amelynek köszönhetően minden asztalon jól fog kinézni. A háttérvilágításnak van még egy hasznos funkciója, amikor a mikrofont elnémítják, akkor elhomályosul - ennek köszönhetően a használója jól tudja, hogy mikor aktív a mikrofon és mikor nem

USB verzió2.0
Mintavételi gyakoriság44,1 kHz
Impedancia2 200 Ohm
IrányKörirányú
Mikrofon típusaDinamikus
Súly180 g
SzínPiros fekete
Mikrofon frekvencia-válasza50 - 16000 Hz
Mikrofon érzékenység-30 dB
KommunikációVezetékes
MegvilágításIgen
Kábelhosszúság150 cm
CsatlakozókA típusú USBCikkszám: NGM-1407
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NGM-1407