TOP termékek

Genesis Radium 200 Gamer mikrofon USB, fekete-piros

Genesis Radium 200 Gamer mikrofon USB, fekete-piros
Genesis Radium 200 Gamer mikrofon USB, fekete-piros
Raktáron :  228 db
12 091 Ft
Részletek
JÁTÉKOSOKNAK ÉS STREEMEREKNEK
Minden streamer és játékos tudja, hogy a jó mikrofon az alapköve a következő szint eléréséhez. Ezt szem előtt tartva a Genesis minden otthoni stúdióhoz vagy gamersarokba tökéletesen elkészítette a Radium 200-at, a jó hangfeldolgozási paraméterekkel rendelkező kardio mikrofont.

HALD ŐKET
A Radium 200 egy modern sugárirányú mikrofon kardioid felvételi mintával. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan csökkenti a háttérzajokat, miközben tökéletesen felveszi az elől érkező hangokat. A hangerőszabályzó és a praktikus némító gomb hozzáadásával remek eszközt kap a nagyszerű audio / video tartalom létrehozásához.

A HÁTTÉRVILÁGÍTÁS NEM CSAK A JÓ MEGJELENÉSHEZ
A modern megjelenésű és hatékony, piros LED háttérvilágítás tájékoztatja Önt arról, hogy a mikrofon aktív vagy némított. Így elkerülheti a sok hibát és kudarcot a felvétel vagy a streaming során.

TÖBB FUNKCIÓS
A mikrofon forgatható karral és szélvédővel rendelkezik, amelyek segítenek a mikrofon kívánt magasságba állításában. A fejhallgatót közvetlenül a mikrofonhoz is csatlakoztathatja a 3,5 mm-es minijack portnak köszönhetően. A további USB-port hubként szolgál, és a mikrofon hátulján található.

TARTÓSSÁG
A kiváló minőségű alkatrészek és a nylon fonott kábel (1,5 m) tartóssága nagymértékben javul, ennek köszönhetően tökéletes megoldás minden ambiciózus alkotó vagy játékos számára.


Mikrofon típusa: Kapazitiv
Irány: kardioid
Mikrofon érzékenysége: 30 dB
Háttérvilágítás: Igen
Mikrofon frekvenciaválasz: 100-16000 Hz
Csatlakozók: USB 2.0
Kábel hossza: 150 cm
Kommunikáció: Vezetékes
Szín: fekete-piros
Impedancia: 2 200 Ohm

Cikkszám: NGM-1392
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NGM-1392