Árukereső

TOP termékek

Genesis Radium 600 stúdió mikrofon, fekete

Genesis Radium 600 stúdió mikrofon, fekete
Genesis Radium 600 stúdió mikrofon, fekete
Raktáron :  8 db
47 739 Ft
Részletek
STREAMER
A YouTube-csatornád fejlesztésén vagy az online adatfolyamok fejlesztésén gondolkodsz? Tiszta és egyszerű, a Genesis Radium 600 kiváló minőségű stúdió mikrofonkészlet, gazdag funkciók széles választékával, amelyek mindenkinek örülni fognak, a kezdőktől a professzionális streamelőkig. Szettünk tartalmaz egy mikrofont, nehézsúlyú állványt, pop-filtert és egy repülotokot.

MINDENKI HALL!
A Radium 600 egy kondenzátoros mikrofon, amelynek kapszuláját azért hozták létre, hogy tökéletesen vegye fel az irányában áramló hangot, és hatékonyan kiküszöbölje a hátulról érkező hangokat és hangokat, közismert nevén kardioid polarizáció. Ennek köszönhetően a mikrofon valóban tükrözi a hang hangszínét és teljes hangerejét adja.


MOBILITÁS
Megosztott streamet szervez egy barátjával? Aggódik a mikrofon szállítása miatt? A Radium 600 kész segíteni. A hordtáskának köszönhetően könnyen becsomagolhatja a mikrofont, és bárhová elviheti, ahová csak akarja, biztonságosan és biztonságosan.

HASZNOS TARTOZÉKOK
Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű felvételeket érhesse el, pop-szűrőt és szivacsos szélvédőt is beépítettünk. Mindkettő nagyon hatékony a dübörgő hangok és a sziszegés megszüntetésében.


Mikrofon típusa: Kapazitiv
Irány: kardioid
Mikrofon érzékenysége: 36 dB
Mikrofon frekvenciaválasz: 30 - 18000 Hz
Csatlakozók: Mini Jack x1, USB 2.0
Kábel hossza: 180 cm
Kommunikáció: Vezetékes
Szín: fekete

Cikkszám: NGM-1241
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NGM-1241