Árukereső

TOP termékek

Genesis Radon 610 Gamer mikrofonos fejhallgató, 7.1, fekete-piros

Genesis Radon 610 Gamer mikrofonos fejhallgató, 7.1, fekete-piros
Genesis Radon 610 Gamer mikrofonos fejhallgató, 7.1, fekete-piros
Raktáron :  61 db
13 690 Ft
Részletek
MERÜLJ EL
Bármely audio berendezés alapvető eleme a hangminőség. A játékos zavartalanul bele akar merülni a játékba. A Radon 610 7.1 virtuális térhangzással rendelkezik, beépített hangkártyával, így a körülményektől függetlenül profinak fogja érezni magát. Ezenkívül az 50 mm-es meghajtók még jobb élményt nyújtanak, míg a hangerőszabályzó és a mikrofon némító kapcsolója lehetővé teszi a fülhallgató igényeinek megfelelő beállítását.

KOMPATIBILITÁS
A Genesis Radon 610 kompatibilis a számítógépekkel, a laptopokkal, a PS4-gyel és a Switch-szel, így maximális rugalmasságot biztosít.

KÉNYELEM
A fülhallgató kíváló anyagokból készült. A fül körüli párnák az egész fület eltarkarják hatékonyan megszűntetve a háttérzajokat növelve az összpontosítást.

TÖKÉLETES FONAT
A Radon 610 2,1 méter hosszú fonott textil kábellel rendelkezik, kiküszöböli az összekuszált és elszakadt kábelek által okozott összes problémát, növelve a fülhallgató élettartamát.

A MIC
Egyetlen többjátékos meccs sem lehet sikeres megfelelő kommunikáció nélkül. A Radon 610 érzékeny, kiváló minőségű, zajcsökkentő mikrofonnal és szélvédővel rendelkezik. Ezen kívül a fülhallgatón van egy némító kapcsoló és a hangerő beállítása.Cikkszám: NSG-1454
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NSG-1454