Árukereső

TOP termékek

Genesis Thor 100 Gamer billentyuzet, fekete

Genesis Thor 100 Gamer billentyuzet, fekete
Genesis Thor 100 Gamer billentyuzet, fekete
Raktáron :  1 db
14 490 Ft
Részletek
THOR 100 RGB
A játékosoknak tervezett programozható mechanikus billentyuzet a Thor 100 RGB kis mérete ellenére számos funkcióval rendelkezik. A billentyuzet 39 billentyuvel és piros mechanikus kapcsolókkal van felszerelve, amelyek rendkívül gyors, 8 ms válaszidot és nagy tartósságot biztosítanak nehéz használat esetén. A Genesis Thor 100 RGB játékszoftvert tartalmaz, amely lehetové teszi a különbözo makrók és funkciók rögzítését bármilyen billentyure. Kiválaszthatja a 10 háttérvilágítási mód egyikét, és beállíthatja az egyes billentyuk háttérvilágításának színét a teljes RGB palettán, 16 millió színbol. Az ergonomikus csuklótámogatás kényelmet nyújt a játék több órás játékához, és a billentyuzet kompakt méretének köszönhetoen magával viheti bármely LAN partira vagy versenyre.

KIVÁLÓ MINOSÉGU MECHANIKUS KAPCSOLÓK
A Thor 100 RGB billentyuzet kiváló minoségu OUTEMU RED mechanikus kapcsolókkal van felszerelve, élettartama akár 50 millió kattintás, lineáris mozgásuk, rendkívül gyors válaszidejük, alacsony 2 mm-es muködési pontjuk és csendes muködésük jellemzi. Ezeknek a kapcsolóknak csak 45 gramm muködési erore van szükségük az aktiváláshoz.

JÁTÉKOS SZOFTVER
A billentyuzet fejlett játékszoftvert tartalmaz, amely lehetové teszi bármilyen funkció hozzárendelését vagy makrók rögzítését az egyes billentyukhöz, és egyetlen gombnyomással gyilkossági tüzet indíthat. Ezenkívül a szoftver lehetové teszi különféle multimédiás funkciók vagy parancsikonok programozását.

HATÉKONY RGB HÁTTÉR
Minden megfelelo játékbillentyuzetnek nemcsak hatékonynak kell lennie, hanem jól is kell kinéznie. A Thor 100 RGB lenyugözo RGB háttérvilágítást kínál, amely nemcsak küllemre szolgál, hanem gyenge fényviszonyok között is segít megtalálni a megfelelo gombokat. Tíz háttérvilágítási mód közül választhat, ahol egyes módok lehetové teszik az egyes gombok egyedi színbeállításait az RGB palettáról (16 millió szín). A legtöbb mód lehetoséget kínál a háttérvilágítás fényerejének, illetve az effektusok sebességének és irányának beállítására. Szükség esetén a háttérvilágítás egyszeruen kikapcsolható.

TARTÓSSÁG, KÉNYELEM ÉS KOMPAKT MÉRET
A Thor 100 RGB teste tartós anyagokból készül, amelyek biztosítják a szilárdságot és a hosszú élettartamot. Az ergonomikus csuklótámogatás kényelmesen használható akár több órás játék közben is.

N-KULCS ROLLOVER
A billentyuzet fel van szerelve az N-gombos átfordítással, amely lehetové teszi tetszoleges számú billentyu egyszerre történo lenyomását anélkül, hogy aggódna, hogy egyikük nem lesz regisztrálva.

Muködési ero55 g
Kulcsok élettartama50 millió
Muködési pont2 mm
Megvilágítás színeRGB
A háttérvilágítási módok száma10.
ElrendezésMINKET
Tartozék kiegészítokHasználati útmutató
Kapcsoló típusaOutemu Red
Mintavételi gyakoriság1 000 Hz
SpecializáltJátékosoknak
Súly385 g
AnyagABS
SzínFekete
Multimédiás kulcsok száma5.
Kulcsok száma39
KommunikációVezetékes
MegvilágításIgen
KulcsmechanizmusMechanikai
Kábelhosszúság180 cm
CsatlakozókA típusú USB
ProfilMagas

Támogatott operációs rendszerek
Windows 10, Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Linux, Android 4.2.2

Multimédiás kulcsokIgen
Magasság36 mm
Szélesség178 mm
Hossz231 mm


Cikkszám: NKG-1319
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NKG-1319