Árukereső

TOP termékek

Genesis Tin 200 egér és billentyuzet adapter XboxOne/PS4/PS3/Switch konzolokhoz

Genesis Tin 200 egér és billentyuzet adapter XboxOne/PS4/PS3/Switch ...
Genesis Tin 200 egér és billentyuzet adapter XboxOne/PS4/PS3/Switch konzolokhoz
Raktáron :  18 db
7 890 Ft
Részletek
KONZOL? MÁR NEM CSAK VEZÉRLOVEL!
A konzolos és a PC-s játékok világa egyre inkább összefonódik egymással. Az egyre növekvo számú cím, sot maga a konzolszoftver is lehetové teszi a kiegészíto eszközökkel való játékot (korábban csak a PC-s játékosok számára volt fenntartva). Az egér és a billentyuzet csatlakoztatása az alapértelmezett vezérlo használata helyett tovább javíthatja a játékélményt - különösen, ha az FPS játékokról van szó.

KIS ADAPTER, NAGY LEHETOSÉGEK
A Genesis TIN 200 egy kompakt adapter, amely lehetové teszi a konzolos játékok lejátszását a klasszikus vezérlo helyett billentyuzet és egér használatával. Az eszköz számos konzollal kompatibilis: PS4, PS3, Xbox One és Nintendo Switch. A kezelés nagyon egyszeru, és csak az eszközök csatlakoztatását igényli megfelelo sorrendben (lásd a kézikönyvet), további szoftver telepítés vagy konfigurálás nélkül. Természetesen testre szabhatja és hozzárendelheti a kombinációkat / gombokat a gyártó által kifejlesztett szoftvernek köszönhetoen.

KÉNYELMES JÁTÉK
A Genesis adapterének megkülönbözteto jellemzoje a nagyon gyors válaszido, amely közvetlenül a játék kényelmét és minoségét jelenti. A PC egér messze a legpontosabb beviteli eszköz, amely elérheto a játékokhoz. Másrészt a billentyuzet tagadhatatlan jellemzoje a játék során használt legtöbb billentyu intuitív elérése. Kombinálja ezt a két eszközt villámgyors idoadapterrel, és még a konzolos játékosok is - különösen azok a játékosok, akiknek nincs elegendo idejük ahhoz, hogy hüvelykujjukkal elsajátítsák a pontos analóg botmozgást - végre csalódás nélkül játszhatnak címeket. A Genesis adaptere lehetové teszi a billentyuzet és az egér használatát szinte minden játékban, és kompatibilis a Genesis termékeivel és a piacon elérheto eszközök többségével *

JÖVOBEN IRÁNYULÓ FIRMWARE FEJLESZTÉS
A játékok és játék kiegészítok piaca folyamatosan fejlodik. A Genesis TIN 200-at ennek a gyors fejlodésnek a szem elott tartásával fejlesztették ki. Az adapter lehetové teszi a közelgo firmware frissítéseket USB interfészen keresztül (PC szükséges). Jelenleg a kulcs-leképezés alapértelmezett. A jövoben a firmware frissítésekkel lehetoség nyílik a kulcsok leképezésének testreszabására a felhasználó preferenciái szerint.

TÁMOGATÁS
Jelenleg a Tin 200 kompatibilis az összes Genesis eszközzel. Minden erofeszítésünk ellenére nem garantálható a kompatibilitás MINDEN, a piacon elérheto eszközzel. Ha bármilyen probléma / nehézség merül fel az eszközök használata és / vagy üzemeltetése során, kérjük, ellenorizze támogatási oldalunkat.

FelületSony PlayStation 4, Sony PlayStation 3, Nintendo Switch, XBOX One
SzínFekete
HuzalfonatMuanyag pajzs
Kábelhosszúság25 cm
CsatlakozókA típusú USB


Cikkszám: NAG-1390
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
NAG-1390