TOP termékek

Lanberg USB 3.0 kék kábel AM-AF kiterjesztés, 3m

Lanberg USB 3.0 kék kábel AM-AF kiterjesztés, 3m
Lanberg USB 3.0 kék kábel AM-AF kiterjesztés, 3m
Raktáron :  1 db
1 790 Ft
Részletek
A Langberg kiváló minőségű USB 3.0 hosszabbító kábelét úgy tervezték, hogy rendkívül gyors, stabil, megszakítás nélküli adatkapcsolatot biztosítson az asztali PC-k / laptopok és a nyomtatók, szkennerek és bármely más multimédiás / perifériás eszköz között a modern alkatrészek és az új generációs kommunikációs rendszer miatt.

Maga az USB 3.0 visszamenőleg kompatibilis az USB 2.0-val, és az adatátviteli sebességet akár 5 Gb / s-ig is biztosítja, ami valójában tízszer gyorsabb adatátvitelt jelent, összehasonlítva a korábbi, USB 2.0 szabvány maximális adatátviteli sebességével. A termék megfelel még a nagyon igényes felhasználók elvárásainak is, stabil, gyors, megszakítás nélküli jelet biztosítva, ami megfelelő magas átvitelt eredményez.

A gyártási szakaszban a magas színvonalú előírások és korlátozások, valamint a többlépcsős minőség-ellenőrzés lehetővé teszik, hogy a végtermék megfeleljen az ilyen típusú kábelekkel kapcsolatos rendkívül magas szabványoknak és normáknak.

Mindent összevetve, minden egyes Lanberg USB-kábel stabil, gyors és megszakítás nélküli jelet biztosít a felhasználók számára, ami megfelelően magas adatátvitelt eredményez.

Termékleírás:

- Csatlakozó: USB-A 3.0
- Átviteli sebesség: 4,8 GB/s
- Aranyozott csatlakozó
- Max videó felbontás: 1920 x 1440
- Szín: kék
- Hossz: 3m


Cikkszám: CA-US3E-10CC-0030-B
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
CA-US3E-10CC-0030-B