TOP termékek

Overmax Multipic 5.1 Projektor

Overmax Multipic 5.1 Projektor
Overmax Multipic 5.1 Projektor
Raktáron :  33 db
119 991 Ft
Részletek
Az Overmax Multipic 5.1 egy professzionális projektor hosszú élettartammal és univerzális felhasználással. Alkalmas akár az üzleti találkozókra, akár a nagy termekben tartott előadásokra. A Multipic 5.1 projektor nagyszerű alternatívája a hagyományos TV-knek: lehetővé teszi filmek, TV-műsorok és sportok full HD (1080p) minőségben való megtekintését. A kompakt méret és a modern kialakítás ideálissá teszi a projektort bármilyen típusú helyiséghez.

Overmax Multipic 5.1 projektor

Kiváló teljesítmény
A fejlett technológiai anyagokból készült Multipic 5.1 projektor kifinomult optikával rendelkezik, így akár 150" kivetített kép is nagyon tiszta. Kiváló fényerő (3800 lumen) és nagy kontraszt (4000:1) biztosítják a tökéletes színvisszaadást még a nem sötét helyiségekben is.
Overmax Multipic 5.1 projektor

Overmax Multipic 5.1 projektor


Projektor hosszú élettartammal
A fejlett hűtőrendszer megakadályozza az alkatrészek túlmelegedését, a kivehető HEPA szűrő megvédi a készüléket a portól, kedvezően befolyásolva a projektor belsejében lévő légáramlást. Ez biztosítja a csendes és hatékony hűtést, miközben meghosszabbítja a termék élettartamát. A kivetítő lámpa akár 50 000 órán át is bírja teljesítményvesztés nélkül.

Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi segítségével
A projektor lehetővé teszi a Wi-Fi vezeték nélküli internetkapcsolatot. Így kényelmesen megtekintheti a képeket mind a mobil, mind az asztali eszközökről. Az Android 9.0 operációs rendszerrel alkalmazásokat tölthet le (Google Play Áruház) a készülékre. Ez lehetővé teszi a VOD és a streaming szoftverek, például a Netflix, az HBO Go, a CANAL+ telepítését, és közvetlenül a projektorból való hozzáférést.
Overmax Multipic 5.1 projektor

Overmax Multipic 5.1 projektor
Hangszóró hangkorrekcióval
A Multipic 5.1 projektor egy speciális hangszóróval van felszerelve, amely 5 módban állítható be. Ez lehetővé teszi az adás kiválasztott elemeinek, például a háttérzene, a hangon keresztüli hangalámondás vagy a videó speciális effektusainak felerősítését. Ez segít elérni a kívánt légkör megszerzésében, és több örömet szerezni a film nézésből. A kiterjedt hangszínszabályzóval szabadon beállíthatja a hangbeállításokat.

Szórakoztató Központ
A projektor több bővítőhellyel rendelkezik, amelyek megkönnyítik az eszköz lehetőségeinek széles körű kihasználását. Könnyen felszerelhető a mennyezeti tartóhoz vagy állványhoz. A kettős USB bemenet, valamint a 2 HDMI port lehetővé teszi 2 független eszköz (pl. számítógép és konzol) csatlakoztatását. A távirányító segítségével a kijelölt eszközre válthat, és eldöntheti a nézet forrását. Egy HDMI-kábel is a csomag részét képezi.


Overmax Multipic 5.1 projektor

Overmax Multipic 5.1 projektor


Könnyen használható
A Multipic 5.1 rendkívül könnyen használható, és gyors beállítást tesz lehetővé. A vetített kép beállításai szabadon módosíthatók vízszintes és függőleges Keystone korrekcióval, 16:9 vagy 4:3 nézetet kaphatnak, vagy 360 fokkal elforgathatják minden síkban. Az eszközmenü és a felhasználói kézikönyv angol nyelven érhető el, de szükség esetén kényelmesen megváltoztathatja a szoftverüzenetek nyelvét a projektor beállításaiban.

Műszaki adatok
Felbontás: 1920 x 1080
Fényerő: 3800 ANSI lumen
4000:1 kontrasztarány
360 -os képforgatás
Objektív 3 lencsés üvegrendszer, kézi fókusz korrekció
Képarányok: 16:9, 4:3
Lámpa teljesítménye, típusa: 80 W LED
Lámpa élettartama: 50 000 óra
Képátló: 50 - 150"
2 x 5 W-os sztereó hangszóró
Funkciók:
- Wi-Fi
- Android

Csatlakozók:
- 2 db HDMI
- 2 db USB
- 1 db AV
- IR vevő
- Jack
Csomag tartalma:
- Távirányító
- Tápkábel
- HDMI kábel

Cikkszám: OVMULTIPIC51
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
OVMULTIPIC51