Árukereső

TOP termékek

Thrustmaster Ferrari Race KIT with Alcantara

Thrustmaster Ferrari Race KIT with Alcantara
Thrustmaster Ferrari Race KIT with Alcantara
Raktáron :  2 db
76 290 Ft
Részletek
Ferrari 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition
A Thrustmaster termékcsalád a Ferrari replika versenykormánnyal bővítette a választékot: az első 30 cm-es Alcantara anyagból készült 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition kiegészítő kormány. A kiegészítő lehetővé teszi, hogy a játékosok a versenyzők által dicsért anyaggal bevont és új átmérővel rendelkező egyedi kormány nyújtotta élményt átéljék.

Eredeti Alcantara borítás és nagy méret
A kormány pont ugyanott készül, ahol az igazi Ferrari kormányok Alcantara anyagait is gyártják. A kézzel varrott borítás a kormány teljes 30 cm átmérőjén megtalálható. Ez az anyag egyedi és innovatív a formatervezés, esztétika, technika és érzékszervekre ható tulajdonságok szempontjából, semmilyen más anyag nem bír hasonló jellemzőkkel.
A kézzel varrott borítás befedi a kormány egész szerkezetét, mely megfelel az autóipari standardoknak poliuretán belső kialakítással és fémből készült belső vázzal. A kivételesen csúcsminőségű formatervezés lehetővé teszi, hogy a felhasználók a vezetés minden mozzanatát maximálisan kiélvezhessék, beleértve a Force Feedback hatásokat, miközben a kormány egyedi tapintása rugalmas és utánozhatatlanul kényelmes.

Teljes körű versenyzési eszköztár
Kettő 13 cm magas kormányon elhelyezett 2 mm vastag csiszolt fémből készült váltófül, metál festéssel.
A központi csiszolt fém kormánylap a következőkkel rendelkezik:6 könnyen kezelhető és megkülönböztethető akciógomb,3 állású, középen benyomható forgókapcsoló; egy többirányú D-pad.

Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával
Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával.
Gyorsan és könnyen cserélgethető kormány (TM Leather 28 GT Wheel / GT Kormány / PS Kormány / Ferrari F1 Kormány / Ferrari 458 Challenge Kormány / Ferrari 458 Italia Kormány *)

*Külön kapható

Az összes THRUSTMASTER T-SERIES versenykormánnyal kompatibilis
T500 RS / Ferrari F1 Integral T500 / T300 RS / T300 Ferrari GTE / TX Series*

*Külön kapható


Cikkszám: 4160771
Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1990
Cikkszám
4160771